mypension.be
U bent hier: Over de FPD
gesloten 


Sluitingsdagen eindejaarsperiode

  • De Pensioendienst is volledig gesloten:
    • op vrijdag 14 december 2018
      en
    • van maandag 24 december 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019.
  • De Pensioendienst heropent op donderdag 3 januari 2019.

Online informatie altijd beschikbaar
U kunt uw persoonlijk pensioendossier altijd raadplegen op mypension.be, 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7. Meld u met uw elektronische identiteitskaart (eID) aan via een beveiligde verbinding.

De Pensioendienst wenst u prettige eindejaarsfeesten!


Vind uw dichtstbijzijnde Pensioenpunt

De Pensioendienst beschikt over een netwerk van meer dan 200 Pensioenpunten die regelmatig georganiseerd worden in bijna 1 op 2 gemeenten en wekelijks in onze 15 regionale kantoren. 

Als u vragen heeft over de 3 pensioenstelsels (werknemer + ambtenaar + zelfstandige), biedt de FPD u de mogelijkheid een Pensioenpunt te bezoeken waar experten in de 3 regimes gelijktijdig aanwezig zijn.

Bekijk dit schema om te weten te komen welk Pensioenpunt u het best bezoekt naargelang uw vragen.


De FPD organiseert ook buitenlandse Pensioenpunten in Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

 
Openingsuren van het regionaal kantoor van ArlonOpeningsuren van het regionaal kantoor van MalmédyOpeningsuren van het regionaal kantoor van LiègeOpeningsuren van het regionaal kantoor van NamurOpeningsuren van het regionaal kantoor van Charleroi Openingsuren van het regionaal kantoor van MonsOpeningsuren van het regionaal kantoor van MouscronOpeningsuren van het regionaal kantoor van Brabant WallonOpeningsuren van het regionaal kantoor van HasseltOpeningsuren van het regionaal kantoor van Vlaams-BrabantOpeningsuren van het regionaal kantoor van TurnhoutOpeningsuren van het regionaal kantoor van AntwerpenOpeningsuren van het regionaal kantoor van GentOpeningsuren van het regionaal kantoor van KortrijkOpeningsuren van het regionaal kantoor van Brugge
 

 
  Sitemap
Laatste wijziging 09/10/2017 | Disclaimer

Deze site gebruikt cookies.
Ok, ik begrijp het