mypension.be
U bent hier: Over de FPD

Welke zitdag of gewestelijk kantoor is het dichtst bij u?

! Door printproblemen is het mogelijk dat u bepaalde brieven meerdere keren ontving. Lees meer ...

 

Openingsuren Pensioendienst eind 2016 en begin 2017:

De Pensioendienst is volledig gesloten:
  • op vrijdag 16/12/2016
    en
  • van zaterdag 24/12/2016 tot en met maandag 02/01/2017.

De Pensioendienst heropent op dinsdag 03/01/2017.
! Houd rekening met lange wachtrijen als u een kantoor of zitdag van de Pensioendienst bezoekt tijdens de eerste week van januari.

Online informatie altijd beschikbaar
U kunt 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht op onze website voor meer informatie en u kunt ook steeds uw persoonlijke pensioendossier via een beveiligde verbinding raadplegen op www.mypension.be.

De Pensioendienst wenst u prettige feestdagen!

under construction

De informatie over werknemers- en ambtenarenpensioenen vindt u voorlopig op twee verschillende websites.

U bevindt zich nu op de website die de informatie over de werknemerspensioenen herneemt. Wenst u informatie over de ambtenarenpensioenen, klik dan bovenaan deze pagina op "ambtenarenpensioenen".


De Pensioendienst beschikt over 15 gewestelijke kantoren die open zijn op werkdagen en organiseert op geregelde tijdstippen lokale zitdagen in bijna één gemeente op twee. 

Als u gewerkt hebt in meerdere stelsels (werknemer, zelfstandige en ambtenaar) biedt de FPD u de mogelijkheid een Pensioenpunt te bezoeken waar de 3 pensioeninstellingen gelijktijdig aanwezig zijn. Bekijk dit schema om te weten te komen of u best naar een zitdag, kantoor of Pensioenpunt gaat om een expert te ontmoeten.


De FPD organiseert ook buitenlandse zitdagen in Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

 

 
Openingsuren van het regionaal kantoor van ArlonOpeningsuren van het regionaal kantoor van MalmédyOpeningsuren van het regionaal kantoor van LiègeOpeningsuren van het regionaal kantoor van NamurOpeningsuren van het regionaal kantoor van Charleroi Openingsuren van het regionaal kantoor van MonsOpeningsuren van het regionaal kantoor van MouscronOpeningsuren van het regionaal kantoor van Brabant WallonOpeningsuren van het regionaal kantoor van HasseltOpeningsuren van het regionaal kantoor van Vlaams-BrabantOpeningsuren van het regionaal kantoor van TurnhoutOpeningsuren van het regionaal kantoor van AntwerpenOpeningsuren van het regionaal kantoor van GentOpeningsuren van het regionaal kantoor van KortrijkOpeningsuren van het regionaal kantoor van Brugge
 

 
  Sitemap
Laatste wijziging 03/06/2016