mypension.be
U bent hier: Over de FPD

Welke zitdag of gewestelijk kantoor is het dichtst bij u?

Opgelet! Andere openingsuren deze zomer.

Openingsuren van onze Pensioenlijn 1765 van 17/07 tot 18/08/2017:

Elke werkdag open van 9.00 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 16.00 u.

Van 17 juli tot en met 18 augustus: aangepaste openingsuren van de kantoren en Pensioenpunten
  • De Pensioenpunten die buiten de regionale bureaus georganiseerd worden, zijn volledig gesloten.
  • Er is enkel onthaal op afspraak mogelijk in de regionale bureaus, inclusief de Pensioenpunten die in die regionale bureaus georganiseerd worden.
  • In de Zuidertoren is er enkel onthaal in de voormiddag.
Onze regionale kantoren en Pensioenpunten zijn gesloten op 21 juli en op 15 augustus 2017.
under construction

De informatie over werknemers- en ambtenarenpensioenen vindt u voorlopig op twee verschillende websites.

U bevindt zich nu op de website die de informatie over de werknemerspensioenen herneemt. Wenst u informatie over de ambtenarenpensioenen, klik dan bovenaan deze pagina op "ambtenarenpensioenen".


De Pensioendienst beschikt over 15 gewestelijke kantoren die open zijn op werkdagen en organiseert op geregelde tijdstippen lokale zitdagen in bijna één gemeente op twee. 

Als u gewerkt hebt in meerdere stelsels (werknemer, zelfstandige en ambtenaar) biedt de FPD u de mogelijkheid een Pensioenpunt te bezoeken waar de pensioeninstellingen gelijktijdig aanwezig zijn. Bekijk dit schema om te weten te komen of u best naar een zitdag, kantoor of Pensioenpunt gaat om een expert te ontmoeten.


De FPD organiseert ook buitenlandse zitdagen in Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

 

 
Openingsuren van het regionaal kantoor van ArlonOpeningsuren van het regionaal kantoor van MalmédyOpeningsuren van het regionaal kantoor van LiègeOpeningsuren van het regionaal kantoor van NamurOpeningsuren van het regionaal kantoor van Charleroi Openingsuren van het regionaal kantoor van MonsOpeningsuren van het regionaal kantoor van MouscronOpeningsuren van het regionaal kantoor van Brabant WallonOpeningsuren van het regionaal kantoor van HasseltOpeningsuren van het regionaal kantoor van Vlaams-BrabantOpeningsuren van het regionaal kantoor van TurnhoutOpeningsuren van het regionaal kantoor van AntwerpenOpeningsuren van het regionaal kantoor van GentOpeningsuren van het regionaal kantoor van KortrijkOpeningsuren van het regionaal kantoor van Brugge
 

 
  Sitemap
Laatste wijziging 26/04/2017